Cervelló celebrarà diumenge la vuitena edició de la Cursa Solidària

Està previst la participació d’uns 500 atletes d’entre 3 i 16 anys que vol promoure els hàbits saludables i els valors educatius de l’esport

Cervelló celebrarà demà diumenge, 20 d’octubre, la vuitena edició de la Cursa Solidària de Cervelló, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de les AFA dels centres educatius del municipi.

Es tracta de l’organització de diferents curses dins d’una festa esportiva solidària que compta amb la participació d’infants des de P3 fins a joves de 4t d’ESO del municipi. L’objectiu és promoure els hàbits saludables i els valors educatius de l’esport alhora que es treballa un vessant solidari i social per ajudar a les famílies amb dificultats econòmiques. Totes les curses tindran lloc al carrer Major al llarg del matí, per la qual cosa romandrà tancat al trànsit de vehicles des de les 9 fins a les 15 hores.

Cada any hi participen al voltant de 500 corredors d’entre 3 i 16 anys, que començaran a córrer per trams d’edat a partir de les 11 del matí. L’acte, que compta amb el suport de diverses entitats, comerços i empreses del municipi, pretén recaptar bàsicament productes de neteja i d’higiene personal destinats a famílies amb recursos limitats que es repartiran a través dels serveis socials municipals, amb la col·laboració de Cervelló Solidari i Càritas.

Fins al mateix diumenge és pot formalitzar les inscripcions per participar-hi a les escoles, a Ceraqua i a l’Ajuntament. Les aportacions dels atletes es fan el mateix dia de la Cursa en el moment de la recollida dels dorsals. A canvi, els corredors s’emportaran una samarreta tècnica, una medalla i un avituallament saludable, a més dels trofeus per als millors de cada categoria.

 Redacció / Foto: Aj. Cervelló

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix