L’AE Prat es classifica pels quarts de final de la Copa RFEF

Es va imposar al Poblense als penals després que el partit i la pròrroga finalitzessin  amb empat a un gol

L’AE Prat jugarà els quarts de final de la Copa RFEF. El conjunt de Pedro Dólera va guanyar ahír al vespre el Poblense per 3 a 5 a la tanda de penals després d'empatar 1 a 1 al temps reglamentari i a la pròrroga.

Després d’un inici de partit sense un dominador clar, el conjunt baixllobregatí va imposar el seu estil de joc i ha disposat de les ocasions més clares de gol. Per la seva part, els mallorquins, que encara no han cedit cap punt aquesta temporada, només van generar perill a pilota aturada. Al minut 39, Oribe va avançar el Prat després de definir amb encert davant el porter rival.

poblense elprat 2

A la segona part, el Poblense va fer un pas endavant per intentar empatar el duel com més aviat millor, però s'ha trobat amb un Prat ben posicionat al terreny de joc i amb les idees clares. El porter del combinat català, Andrés, ha aturat amb encert les poques arribades perilloses del Poblense. Ja al temps afegit, el bloc mallorquí va aconseguir empatar el duel gràcies a un penal convertit per Mateu. Ambdós equips es va quedar amb 10 jugadors. Ja a la pròrroga, ni Poblense ni Prat va aconseguir perforar la xarxa rival i l'eliminatòria es va decidir des del punt de penal. Allà els potablava es va mostrar més efectius i es van endur el triomf per 3 a 5.

poblense prat 3

El Castelló o Jove Español serà el rival dels pratencs a la propera eliminatòria.

POBLENSE: Amengual; Mateo (Álvaro, 114’), Damià, Calonge, Víctor, Jaime Hernández, Lucas, Mateu Ferrer, Pep Vidal, Cape (Aitor, 46’) i Oller (Jandro, 63’).

EL PRAT: Andrés; Salva (Capa, 80’), Héctor, Javi Morales, Oriol Ricarte, Putxi, Oribe (Cárdenas, 91’), Guzmán, Guiu, Pedro Bravo (Arjona, 65’) i Chabboura (Raillo, 72’).

GOLS: 0-1 (39’): Oribe. 1-1 (90’): Mateu Ferrer (pti.).

ÀRBITRE: González Peris, valencià. Va mostrar cartulina groga als locals Mateo i Javi Moreno (2A, 90’); i als visitants Raillo, Oribe, Oriol Ricarte, Andrés. Javi Morales (2A, 90’) i Chabboura.

ESTADI: Municipal Sa Pobla. Uns 450 espectadors.

Redacció / Fotos: Futbol Balear