La Marató del Mediterrani celebrarà diumenge quinze anys

Imprimeix

La prova atlètica castelldefelenca tornarà a comptar amb quatre distàncies diferents (5 km, 10 km, mitja marató i marató per parelles) i un vessant solidari

Castelldefels acollirà la XV Marató del Mediterrani RACC aquest diumenge 20 d’octubre. La prova atlètica l'organitzen conjuntament l'Ajuntament de Castelldefels i l'empresa Zona Vip Events i compta amb la col·laboració de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana d'Atletisme, entre d'altres.

La Marató arriba a la seva quinzena edició com una prova consolidada i de renom dins del calendari de l'atletisme català i internacional. La prestigiosa cursa, amb sortida i arribada al Canal Olímpic, tornarà a comptar amb quatre modalitats diferents: Marató per parelles, mitja marató (21 km), cursa de 10 km i cursa de 5 km. Com és habitual, la cursa presenta un bon circuit planer que discorre en gran part pel passeig Marítim i l'avinguda del Canal.

getimatge mediterrani

La prova tindrà també un vessant solidari. Enguany, un euro de cada inscripció anirà destinat a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, amb l'objectiu de donar suport als nens i joves en tractament oncològic, i a les seves famílies.

Redacció / Fotos: Arxiu-JJ Vico