La X Cursa de la Tardor de Sant Andreu aplega més de 400 atletes

Javi Gil i Montse Estany van guanyar la distància dels 10 quilòmetres, mentre Oriol Rutllan i Anna Orozco ho van fer a la de cinc

El Club Atletisme Sant Andreu de la Barca va organitzar diumenge 13 d’octubre la Cursa de la Tardor, que enguanya va arribar a la tretzena edició. Mésde 400 participants van prendre part a la prova atlètica que es va dividir en dues distàncies: una de deu quilòmetres i una altra de cinc.

X CURSA DE LA TARDOR 2019 0110 k

A la distància dels deu quilòmetres es va imposar Javi Gil (UGE Badalona) amb un temps de 36’05’’, seguit d’Abel Beltran (Sutrail, 36’08’’) i Miquel Fresneda (CN Sabadell, 36’33’’). A la categoria femenina, la primera classificada va ser Montserrat Estany, de Los Martes con Dios, amb un registre de 38’59’’. Airina Guillen (Los Martes con Dios, 41’05’’) i Laura Teruzzi (Runners Sant Adrià, 43’43’’) van completar el podi.

X CURSA DE LA TARDOR 2019 02 5km

A la prova dels cinc quilòmetres, el guanyador va ser Oriol Rutllan (SA Corbera, 17’33’’). Jose Rosa (17’59’’) i Juan José Torres (Creta Abbu Team Trail, 18’08’’) van ser segon i tercxer respectivament. D’altra banda, Anna Orozco va ser la primera en categoria femenina amb 20’38’’. Maria del Carme Vázquez (DK90 Running, 22’30’’) i Anna Tomàs (CT Castellbisbal, 22’54’’) van completar el podi.

Redacció / Fotos: Jordi Milian (RSAB)