Begues decideix els campions mundials de bicicleta de muntanya elèctrica

La darrera prova del Campionat del Món va aplegar una cinquantena de ciclistes i es va celebrar també a Castelldefels i Gavà

Begues va ser el passat cap de setmana el Campionat del Món de bicicletes de muntanya elèctriques. La prova ciclista, en la qual van participar una cinquantena de ciclistes, va tenir lloc dissabte als entorns de la Clota. La competició va constar de dues modalitats de bicicleta de muntanya: XC, que es va disputar en els termes municipals de Castelldefels i Gavà, i enduro, que és la que va poder veure a Begues.

WES19 Barcelona byKikeAbelleira 03036 1024x682

En la categoría XC masculí, Jeroen van Eck es va imposar, mentre que Marco Aurelio Fontana (Focus Scuderia Fontana) va ser tercer assegurant-se el títol del campionat. Sofia Wiedenroth (Cube Action Team) es va proclamar campiona en la categoria femenina.

WES19 Barcelona byKikeAbelleira 02944 1024x682

A la categoria d'Enduro Homes, va ser Gustav Wildhaber qui va guanyar la prova. Nicolas Quéré (Team Giant) es va endur el títol de la competició. A la categoria femenina, el títol es decidia entre Jessica Bormolini (Scott MrWolf eBike Racing Team) i Sofia Wiedenroth, aconseguint aquesta última la prova, encara que el campionat va ser per a la primera.

Redacció / Fotos: WES

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix