L’atletisme pren els carrers de Cornellà, El Prat i Corbera

Les tres curses baixllobregatines apleguen més de dues-mil persones

Més de 800 persones es van donar cita a Cornellà de Llobregat per participar en la trenta-novena edició de la Cursa Popular. A la distància dels 10 quilòmetres, el primer classificat en la categoria masculina va ser Mostafa Benslimane (31’45’’, Cornellà Atlètic), seguit de Mohamed Azzouz (31’59’’, Cornellà Atlètic) i Danie Álvarez (33’25’’, Cornellà Atlètic). En dones, Jes Bonet (Run4you) es va ser la primera en creuar l’arribada amb un temps de 39’17’’. Anna Huguet (Cornellà Atlètic, 39’23’’) va ser segona i Hasna Bahom (Cornellà At, 39’43’’), tercera. També es van disputar les curses en les distàncies de 1.700 metres i 750 metres.

cursacornella2019cr

També es va celebrar la trenta-novena edició de la Cursa Popular del Prat de Llobregat. Jorge Carlos Cano es va imposar a la prova dels deu quilòmetres. El corredor d’Iqvia Running va fer un temps de 34’39’’. Antonio Godoy (Pratenc, 34’42’’) va ser segon i Carlos Casamajó (Corredors.cat, 34’58’’) fou tercer. A la categoria femenina, Sara Gómez (39’49’’) va quedar campiona. Sònia Giménez (Pratenc, 40’05’’) i Anahi Herrera (Activa-t Runners, 41’53’’) van completar el podi. D’altra banda, el vencedor en la distància dels tres quilòmetres en la categoria masculina va ser Éric Márquez (9’49’’), seguit per Roger Sieiro (10’27’’) i Ismael Laantri (Alcalá Prat, 10’38’’). Mentrestant, a la categoria femenina, la primera classificada fou Beth Cáceres (CA Viladecans, 10’44’’). Zoé Dunand (CA Viladecans, 11’39’’) i Leyre Moya (12’08’’) van ser segona i tercera respectivament. També es van celebrar les curses dels 400 metres i 1.500 metres.  Les diverses proves van aplegar més de 1.500 de participants.

EGLwfY6XkAAfxYJ

D’altra banda, més de 200 persones es van donar cita a la Cursa de la Dona de Corbera de Llobregat. La primera classificada va ser Verónica Zaragoza (Ultratarats), que va completar els set quilòmetres amb un temps de 39’09’’. Van completar el podi Clàudia Lozano (40’36’’) i Adriana Modrego (40’42’’). En categoria masculina, el guanyador va ser Marc Puigdellilol (42’30’’).