La Cursa AECC Gavà en Marxa Contra el Càncer aplega més de 1.000 atletes

Imprimeix

Els guanyadors de la primera edició van ser Javier Catalina i Ana Rosalia Valle

L'Estadi Municipal La Bòbila de Gavà va ser l'escenari, ahir diumenge 06 d'octubre, de la primera edició de la cursa AECC Gavà en Marxa Contra el Càncer. La carrera, solidària, ha estat organitzada per l'AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona en benefici de l'associació. Tots els diners recaptats es destinaran per finançar projectes de recerca oncològica i a ajudes directes als malalts i a les seves famílies.

Aquesta primera edició de la cursa ha sigut tot un èxit, amb la participació de més de 1.000 corredors, que han tenyit de verd La Bòbila durant la cursa, de cinc quilòmetres de recorregut que es podien fer tant corrent com caminant. A més, els participants han pogut gaudir d'un bon esmorzar, una Màster Class de Zumba.

I Gava Marxa contra cancer 02

I Gava Marxa contra cancer 03

En categoria masculina, el vencedor de la cursa ha sigut Javier Catalina, amb un temps de 21'22", seguit de Javier Macias (21'43") i Enrique Muñoz (21'56"). En categoria femenina la guanyadora fou Ana Rosalia Valle, amb un temps de 24'52". Carmen Cañadias (26'45") i Núria Anducas (27'16") han completat el podi.

Redacció / Fotos: AECC Gavà