Nova edició de Tothom amb bicicleta a Molins de Rei

Imprimeix

Aquesta edició es retrà homenatge a Miquel Tort

Demà diumenge 6 d’octubre, a les 10.30 hores, se celebrarà una nova edició de Tothom amb Bicicleta, i aquest any serà en homenatge a Miquel Tort. L’esdeveniment esportiu és un acte d’homenatge i a la vegada benèfic. Per això es facilitarà l’opció del Dorsal 0 per aquells que vulguin fer qualsevol aportació per recaptar fons per a la Fundació Sant Joan de Déu per la lluita contra el càncer infantil.

L’activitat està organitzada per l’Ajuntament de Molins de Rei amb el suport del Club Ciclista Molins de Rei. La inscripció és gratuïta i es pot fer al web www.molinsderei.cat/temes/esports, al poliesportiu municipal o el mateix dia abans de la sortida.

image tothim bicicleta

La participació està oberta a tothom, grans i petits, nens, pares i mares, avis, sols i acompanyats, per compatir aquest matí de diumenge amb bicicleta. El recorregut és de gairebé 7 quilòmetres, pràcticament pla que, amb sortida al passeig del Terraplè a l’alçada de la plaça de la Llibertat ens portarà tot passejant al barri del Canal, al Polígon del Pla, la carretera, al carrer Major i al barri de La Granja, per tornar novament al lloc d’inici.

També, el programa de Ràdio Molins, Etapa Reina, el pròxim 12 d’octubre, faran tot un seguit d’activitats programades, per fer un Homenatge a Miquel Tort, company de programa que ens va deixar ara fa uns mesos.

Les activitats del programa Etapa Reina que es duran a terme el pròxim 12 d’octubre seran: a la tarda,  gimcana popular per a petits i grans al pati del Palau, conferència a la sala gòtica on es parlarà dels 100 anys de la VOLTA a Catalunya, i per acabar la jornada, un sopar a la mateixa sala gòtica, amb una subhasta d’objectes relacionats amb el ciclisme.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Molins de Rei