L’Associació Esportiva Prat serà una Societat Anònima Esportiva

Imprimeix

Els socis i sòcies del club van aprovar majoritàriament la seva conversió i, per tant, l’entitat passarà a ser privada

Els socis i sòcies de l’AE Prat van aprovar majoritàriament, ahir a la tarda i en una Assemblea Extraordinària, la conversió del club en una Societat Anònima Esportiva (SAE) a partir de la propera temporada. Un acte que es va celebrar al Casal Cívic Prat de Llobregat-Lo Gaiter amb la presència d’un centenar de socis i sòcies.

Segons Luis Quiñonero, l’actual president de l’entitat esportiva potablava, “les raons principals per convertir-nos en SAE són dues. Per una banda la professionalització del club (entrenadors, jugadors, directiva) i per altra l’important deute que hi ha amb la Seguretat Social (640.000 euros), que fa perillar la viabilitat de l’entitat perquè està tocada de mort. Així, vam donar la paraula als socis perquè decidissin”. Unes manifestacions fetes a Ràdio Prat on també va destacar que “hi havia altres possibilitats que es van descartar com fer un concurs de creditors i que l’AE Prat desapareixes o que els 450 socis posessin cada un uns 2.500 euros per sufragar el deute.”

D’altra banda, Quiñonero va anunciar també que quan es posin a la venda les accions “els socis són els primers que les podran comprar”. A més, va explicar que un dels requisits que demanaran per l’entrada d’inversors és que “es facin càrrec la multa.”

El president de l’AE Prat va manifestar que “crearem una fundació per a tot el futbol base amb l’objectiu de protegir-lo” i va reconèixer que “a partir que es constitueixi la SAE l’Ajuntament deixarà de donar-nos subvencions al club perquè serem una empresa i seria il·legal”. Finalment va deixar clar que continuarà sent el president.

Redacció / Foto: AE Prat