El CE Molins, campió de la Lliga Catalana d’handbol

Molins i Granollers havien accedit a la gran final sense massa complicacions, després de superar a les semifinals al CEH Tortosa (29-15) i al BM La Roca (30-17), respectivament. Els dos duels de la primera fase entre Molins i Granollers havien resultat molt igualats –amb un triomf per a cada equip-, així que s’esperava una final oberta i disputada fins l’últim instant. I així va ser. Les vallesanes es presentaven amb les baixes sensibles de les seves jugadores juvenils, que a la mateixa hora disputaven la Final de la Lliga Catalana Juvenil Femenina a Amposta. Cap dels dos equips podia escapar-se al marcador als instants inicials i s’arribava al descans amb tot per decidir. Les locals manaven al marcador (12-14) amb 30 minuts decisius per endavant. El duel va continuar amb la màxima igualtat fins que a manca de només 2 minuts el KH-7 BM Granollers va patir una exclusió que va resultar definitiva. El CE Molins de Rei va saber aprofitar la seva superioritat i va acabar enduent-se el partit i la Lliga Catalana Sènior Femenina (24-26).

Ara tots dos conjunts lluitaran a les Fases d’Ascens a la Divisió d’Honor Plata Femenina, com la temporada passada, amb l’objectiu de fer el salt a la segona màxima categoria de l’handbol femení estatal. A la final de consolació, el CEH Tortosa es va fer amb la tercera posició final de la competició després de superar en un partit emocionant al BM La Roca per 24-27.