L’atletisme, protagonista a Cornellà, Corbera i El Prat

Imprimeix

S’espera una gran participació en les tres proves que se celebraran diumenge 6 d’octubre

Nova edició, la trenta-novena, de la Cursa Popular ‘Ciutat de Cornellà’ que se celebrarà aquest diumenge 6 d’octubre. La jornada atlètica es dividirà en diferents recorreguts: 10 i 5 quilòmetres (sortida 9h), així com les de promoció i la solidària.

CtWa0UzWcAEoaRX cursacornella

Aquest any, la cursa solidària dedicarà tota la seva recaptació al Projecte CRENCO (CReixer – ENvellir – COmpartir). El projecte CRENCO és un projecte sense ànim de lucre que pretén crear un model/programa educatiu Inter generacional que es pugui implantar a totes les escoles en horari lectiu, adaptant la programació de les activitats lúdiques i educatives als objectius i projectes de cada escola.

5 6 3 21 cursa popular g 0

El Prat de Llobregat també serà un dels epicentres atlètics del cap de setmana. Diumenge 6 d’octubre se celebrarà la 39a Cursa Popular emmarcada dins la Festa Major del municipi. La prova atlètica és oberta a tothom i comptarà amb dos recorreguts urbans sense cap tipus de desnivell. Enguany s’estrena dos nous circuits per a les curses infantils, la de 400 metres i la de 1.500 metres.

I Corbera de Llobregat acollirà també diumenge 6 d’octubre la Cursa de la Dona amb un recorregut de set quilòmetres.

maxresdefault. corberallobregat

Redacció / Fotos: Arxiu