L’atletisme, protagonista a Cornellà, Corbera i El Prat

S’espera una gran participació en les tres proves que se celebraran diumenge 6 d’octubre

Nova edició, la trenta-novena, de la Cursa Popular ‘Ciutat de Cornellà’ que se celebrarà aquest diumenge 6 d’octubre. La jornada atlètica es dividirà en diferents recorreguts: 10 i 5 quilòmetres (sortida 9h), així com les de promoció i la solidària.

CtWa0UzWcAEoaRX cursacornella

Aquest any, la cursa solidària dedicarà tota la seva recaptació al Projecte CRENCO (CReixer – ENvellir – COmpartir). El projecte CRENCO és un projecte sense ànim de lucre que pretén crear un model/programa educatiu Inter generacional que es pugui implantar a totes les escoles en horari lectiu, adaptant la programació de les activitats lúdiques i educatives als objectius i projectes de cada escola.

5 6 3 21 cursa popular g 0

El Prat de Llobregat també serà un dels epicentres atlètics del cap de setmana. Diumenge 6 d’octubre se celebrarà la 39a Cursa Popular emmarcada dins la Festa Major del municipi. La prova atlètica és oberta a tothom i comptarà amb dos recorreguts urbans sense cap tipus de desnivell. Enguany s’estrena dos nous circuits per a les curses infantils, la de 400 metres i la de 1.500 metres.

I Corbera de Llobregat acollirà també diumenge 6 d’octubre la Cursa de la Dona amb un recorregut de set quilòmetres.

maxresdefault. corberallobregat

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix