Adrià Bartrina i Patricia Ortega guanyen el 84è GP Ciutat del Prat

Francisco Muñoz i Mireia Benito s'emporten la Copa Catalana 2019

Més d’una seixantena de participants es van donar cita al 84è Gran Premi Ciutat del Prat, emmarcat dins de la programació de la Festa Major del Prat de Llobregat. La prova ciclista va posar punt final als dos calendaris de la Copa Catalana de fèmines elit/sub23 i la Copa Catalana júnior masculina

La cursa, que s'ha desenvolupat al tradicional circuit de la Ronda del Sud del municipi baixllobregatí sota unes condicions meteorològiques excel·lents, va tenir com a guanyador en la categoria masculina Adrià Bartrina (Antiga Casa Bellsolà-Girona) que va entrar amb un lleuger avantatge de quatre segons sobre el seu company d'equip Pau Torrent. Tercer va ser Álvaro Robles (Tot Net Terrassa). El líder de la Copa Catalana Francisco Muñoz (Translujan CC Mollet) va ser cinquè i va confirmar la seva victòria en la general final de la Copa Catalana júnior 2019.

EFkU3xnXUAY xm

Pel que fa a la categoria femenina, la prova va estar marcada per la igualtat i la primera a creuar la línia d'arribada fou Patrícia Ortega (Catema.cat) seguida de Mireia Benito (Massi Tactic Women Team) i Maria Banlles (Catema.cat), que va ser la primera sub 23. Amb aquests resultats, Mireia Benito (Massi-Tactic) es va confirmar com vencedora de la Copa Catalana fèmines 2019, mentre que Emma Ortiz (Catema.cat) va ser la millor sub 23, a banda de segona en la classificació absoluta.