El Club Hockey Sant Andreu celebra el 50è aniversari

Imprimeix

El passat cap de setmana es va disputar, a les instal·lacions esportives de Can Salvi, diversos partits d’hoquei sobre herba dins els actes commemoratius i per celebrar els cinquanta anys del camp

El Club Hockey Sant Andreu de la Barca està de celebració. I és que el camp d’hoquei de Can Salvi ha arribat als cinquanta anys. La inauguració data del 29 de setembre de 1969, on es va disputar un partit amistós entre les d’Espanya i Pakistan. En aquestes dates, la finca que actualment són les instal·lacions esportives Municipals de Can Salvi, pertanyien a la família Negre, que van ser els precursors d’aquesta modalitat esportiva al municipi baixllobregatí.

aniversari hqouei 2

Per celebrar l’aniversari es van preparar diversos actes amb el suport de l’Ajuntament i la Federació Catalana d’Hockey sobre Herba. Dissabte es van jugar diversos partits de l’escola de l’entitat esportiva, així com un partit de Lliga cadet. També es va jugar un partit de pares. D’altra banda, diumenge va ser escenari de dos partits de la selecció catalana absoluta i femenina davant de l’All Stars Teamb Sub 23 d’ambdues categories.

aniversari hoquei 3

aniverdari hoquei 4

aniversari hoquei 5

Suport

D’altra banda, el CH Sant Andreu està buscant patrocinadors per al projecte esportiu i per al cinquantè aniversari del club, que ho celebrarà al llarg del proper any.

Redacció / Fotos: CHSAB