El patinatge de velocitat es va citar dissabte a Viladecans

Imprimeix

En sènior masculí cal destacar les espectaculars curses en 10.000 punts i 500 esprint que van disputar Kepa Caballero (1r), Víctor Martínez (2n) i Francesc Vallverdú (3r) plenes d’intensitat i competitivitat, mentre que en sénior femení, les velocistes Glòria Pelegrin (1a) i M. Coenen (2a) van oferir un excel·lent estat de forma, extensiu a totes les patinadores catalanes i que també va quedar palès en les categories Màster 30 i 40 amb les brillants actuacions en les curses de 10.000 línia de la representant del Nàstic de Tarragona, Alexandra Palos, i les patinadores del Tarracopatina, Montserrat Fibla i Carmen Rollán. En la categoria Master masculí cal destacar les primeres posicions aconseguides per en Nèstor Pini (40) i Willen Saris (60), representant a la Penya Nicky’s.

En les categories de base (mini, benjamí, aleví infantil, juvenil i júnior) es va constatar la bona feina de formació que duen a terme clubs i escoles com el Cobra-El Prat, Delta Prat, CP Cardedeu, Tarracoroller i el Pau Casals Viladecans.

Sebastià Coria, representant de l’Escola de Patinatge Pau Casals va agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecans per cedir un espai de la via urbana i fer possible l'organització del campionat, així com també a tots els esportistes pel fair play demostrat durant tota la jornada. L’acte de cloenda i entrega de medalles va comptar amb la presència de Pere Gutiérrez, Tinent d'Alcalde d'Economia i Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Viladecans, acompanyat pel Secretari general de la Federació Catalana de Patinatge, Quim Pastor i pel representant de l’Escola de Patinatge Pau Casals de Viladecans. Sebastià Coria

Marçal Fontanals - FECAPA  / Foto: SV