El II Congrés Juga Verd Play reivindica l’educació en valors de l’esport

La jornada, amb el lema "Els valors també compten", va aplegar personal tècnic, tutors i tutores i representants polítics vinculats amb el món de l'esport i l'educació

El Centre Cívic Les Tovalloles de Sant Feliu de Llobregat va acollir dissabte passat 21 de setembre el II Congrés Juga Verd Play. L’esdeveniment, amb el lema "Els valors també compten", va aplegar personal tècnic, tutors i tutores i representants polítics vinculats amb el món de l'esport i l'educació.

El regidor d'Esports del municipi baixllobregatí, Bernat Dausà, i el representant territorial de l'esport a Barcelona, Pere Vilà, van donar el tret de sortida a una jornada en què es van desenvolupar diferents formacions, ponències i grups de treball per aportar coneixements, experiències i reflexions per part de les persones assistents sobre la pràctica esportiva escolar.

congres juga 2

Els i les integrants dels diferents grups de treball van reflexionar sobre el significat dels valors i la seva aplicació diària, agrupats en temàtiques com 'Inspira't en valors', 'I tu, eduques Verd Play?', 'Connecta't al Juga Verd Play' o 'Vosaltres, jugueu Verd Play'.

EE 97uSW4AEJzFP

En les dues taules rodones, que portaven per títol 'Els valors en la societat actual' i 'Esportivitzem la cultura i culturitzem l'esportista', es va parlar de les oportunitats per educar en valors a través de vivències i experiències personals de les persones assistents. Un dels espais destacats del Congrés va ser 'Sintonitza Juga Verd Play', conduït pel director del programa de Ràdio Sant Feliu ‘Àrea de Joc’, Joaquín Rivas, en què es van entrevistar diferents personalitats vinculades al món de l'esport i l'educació física.

uga verd congres

El Congrés va finalitzar amb una ponència en què es va reconèixer la feina de tots els agents implicats en l'esport escolar, des de famílies fins a professorat passant per personal tècnic, polítics i polítiques, equips directius, tutors i tutores de joc, equips psicològics, esportistes i, en general, totes les persones interessades en l'esport en edat escolar.

Redacció / Fotos: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
71

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix