El ciclisme, protagonista a Sant Vicenç dels Horts i Molins de Rei

Es va celebrar la quinzena edició de la Cursa Ciclista Bons Amics i la darrera prova de la Copa Catalunya Infantil de BTT

Sant Vicenç dels Horts va posar el punt final a la Copa Catalana cadet masculina, i a la Copa Catalana cadet i júnior femení en la quinzena edició de la Cursa Ciclista Bons Amics, organitzada per la Penya Ciclista Bons Amics.

bons amics 1

La cursa cadet masculina, programada a 25 voltes amb esprints bonificables amb temps cada cinc voltes, va tenir com a protagonista el líder de la Copa Catalana, Axier Casado (Tot Net Terrassa), que es va escapar del grup a la volta set i va fer en solitari tota la prova ciclista (1h07’’8’’). Oriol Alcaraz (Tot-Net Terrassa) i Àlex Cano van finalitzar en segona i tercera posició respectivament.

bons amics 2

En la categoria femenina, les dues líders del Top Conserge Costa Brava Mediterranean Foods Lucía García (1h22’49’’) i Estefanía Jiménez  van ser primera i segona respectivament.  Mònica Calero (Tot Net Terrassa) va completar el podi en la categoria cadet. Natàlia Saavedra (Top Conserge Costa Brava Mediterranean Foods) ha estat la vencedora en júnior.

Nou circuit

D’altra banda, Molins de Rei va acollir la darrera prova de la Copa Catalunya Infantil BTT 2019. Una jornada que va aplegar més de 160 participants.  Els bikers, des de les categories prebenjamí fins a infantil, va competir en un circuit molt tècnic fet per l’ocasió al parc de les Bruixes. L’entitat organitzadora va ser el Club Ciclista One to One.