La 6a Cursa Solidària de Sant Just aplega més de 500 participants

Josep Díaz i Douae Ouboukir van ser els guanyadors de la prova dels cinc quilòmetres

Més de 500 participants es van donar cita ahir dissabte 21 de setembre a Sant Just Desvern per participar en la Cursa Solidària, que enguany va arribar a la seva sisena edició.

EFAgQ1xWsAApUHM

EFAgWf3WwAU65bk

A la distància dels cinc quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Josep Díaz, amb un temps de 16’30’’. Van completar el podi Blai Hermoso (17’16’’) e Israel Rodríguez (17’20’’). D’altra banda, Douae Ouboukir (CA Sant Just) es va imposar a la categoria femenina amb un registre de 19’56’’. Laura Terussi (20’58’’) i Eulàlia Alonso (21’03’’)  van ser segona i tercera respectivament.

També es van celebrar proves atlètiques en diferents categories.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Just Desvern

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix