Els Gasol llancen la campanya “Making History” a favor de la seva fundació

Imprimeix

Amb aquesta iniciativa solidària Pau i Marc commemoren el seu assoliment històric com a primers germans a guanyar l'NBA

Com a celebració del recent assoliment històric que suposa haver-se convertit en els ​primers germans a guanyar un anell de l’NBA, ​els fundadors de la Gasol Foundation, Pau i Marc Gasol, han llançat la col·lecció solidària “Making History” en represent.com/gasol, els fons de la qual ​aniran destinats a donar suport a les iniciatives i projectes que duu a terme la Fundació centrats en la prevenció de la pandèmia mundial de l'obesitat infantil.

camiseta gasols

L'edició limitada “Making History” està composta per un conjunt de peces de vestir −​samarretes i dessuadores​− estampades amb un ​disseny exclusiu​, disponibles per a home i dona i per a nens. A més, la col·lecció compta amb una sèrie de ​pòsters commemoratius de la gesta aconseguida per tots dos germans, així com amb​ tasses ​serigrafiadas. La compra pot realitzar-se ​fins al 27 de setembre de 2019 ​i una vegada finalitzada la campanya es procedirà a la producció i enviament dels productes des dels Estats Units.

Una iniciativa solidària

Tots els beneficis obtinguts aniran destinats al finançament de ​programes i iniciatives per a la lluita contra l'obesitat infantil​, una xacra que afecta 124 milions de nens/as i adolescents a tot el món segons un informe de l'OMS (Organització Mundial de la Salut).

Redacció / Fotos: Gasol Foundation