La UE LA Palma de Cervelló celebra el seu Centenari

Imprimeix

El president de l’FCF, Joan Soteras, va assistir a l’acte principal de commemoració dels cent anys de vida del club de futbol baixllobregatí

El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha estat present aquest dissabte en l’acte central de celebració del centenari de la UE La Palma de Cervelló, juntament amb la directiva de l’FCF i delegada al Baix Llobregat, Paquita Linares. Tots dos han pres part en la jornada principal de commemoració dels cent anys de vida del club del Baix Llobregat, amb un homenatge als presidents, jugadors i entrenadors de l’entitat al llarg de la seva història, seguit d’una exhibició de futbol freestyle i d'un partit al Camp Municipal entre els veterans de la UE la Palma de Cervelló i de l’FC Barcelona. Soteras i Linares van acompanyar al llarg de la jornada el president de la UE La Palma de Cervelló, Marc Ros; així com també l’alcalde de La Palma de Cervelló, Xavier González; el representant territorial de l’Esport a Barcelona, Pere Vilà; i els membres de la comissió del centenari, entre altres representants del món esportiu i institucional.

2019 09 14 20 09 50 portada slider

2019 09 14 20 14 011DX 1491

En el torn de parlaments, Soteras va destacar que representa "un orgull per la Federació Catalana de Futbol sumar un nou club entre els centenaris del futbol català". Així mateix, va valorar el fet que l'equip palmarenc hagi aconseguit l'ascens a Tercera Catalana coincidint amb l'any en què arriba als cent anys, alhora que ha posat en valor "el gran treball" que es realitza en el futbol base. "Sóc conscient de com funciona un club, i és per això que en necessitem més com la UE La Palma de Cervelló, on tothom ajudi de forma conjunta el president i la directiva per fer créixer l'entitat", va remarcar.

centenari lapalma 2

lapalma cervello 3

Més actes

Els actes del centenari del club continuaran el pròxim 15 de desembre amb la projecció del documental històric dels cent anys de la UE La Palma de Cervelló. Així mateix, també s’ha realitzat una exposició del centenari, amb un recull de fotos, cartells, fitxes federatives, samarretes, trofeus i medalles de les diferents èpoques.

Redacció / Fotos: FCF