El CB Prat juga avui la final de la Lliga Catalana LEB

Va guanyar al CB L’Hospitalet (97-82) i s’enfrontarà davant el Pardinyes amb l’objectiu de revalidar el títol

El CB Prat i l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Lleida jugaran la final de la  XX Lliga Nacional Catalana d'equips LEB. El partit es jugarà aquest diumenge al Barris Nord de Lleida (19 hores).

prat final

Els potablava es van convertir en el primer finalista després de vèncer el Torrons Vicens-CB L’Hospitalet a la primera semifinal, per 97-82 (17-26, 36-10, 21-27 i 23-19), en un enfrontament molt elèctric marcat per una gran remuntada baixllobregatina al segon període. La posada en escena afavoria els interessos hospitalencs que, amb un parcial de 0-10, agafaven el comandament d’un encontre que arribaria amb un 17-26 al minut 10. Un triple de l’escorta Marc Sesé (19 punts) obria el segon compàs i inaugurava el recital ofensiu dels de Dani Miret, que mostraven la seva millor versió per ajusticiar els blaus amb un espectacular 36-10.

48732814701 e9f3548e9d z

48732989152 ba40c23fd0 z

La bona sortida dels nois de José Hoya a la represa els permetia reduir l’avantatge rival i els permetia situar-se a menys de deu punts. Ivan Garcia (21 punts) i Mauhamadou Diop (16 punts) lideraven els d’Hospitalet a retallar diferències a final del tercer quart (74-63). Els de Miret, amb els llançaments de llarga distància com a bandera, culminava la seva gran actuació anotadora al quart període per acabar manant en l’electrònic. 

A la segona semifinal, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Lleida es va desfer del Bàsquet Girona per 72-83.

Redacció / Fotos: FCBQ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix