L’AE Penya Esplugues continua regnant a la Copa Catalunya

L’equip de Robert Caneda es va imposar davant el CFS Eixample per 0-4 i assoleix el seu quart títol consecutiu

L’AE Penya Esplugues es va proclamar, per quarta vegada consecutiva, campiona de la Copa Catalunya Sènior femenina de futbol sala. El conjunt de Robert Caneda es va imposar per un clar 0-4 davant el Mecanoviga Eixample, dominant la pilota i el ritme del partit en tot moment. La gran qualitat del conjunt de Primera Divisió va ser decisiva.

penya eixample partit

El partit es va iniciar amb una AE Penya Esplugues tenint la possessió de la pilota, fent gala de l’etiqueta de superior a la prèvia de la gran final. El Mecanoviga Eixample va saber defensar-se amb intensitat i va gaudir de la primera ocasió clara del partit, quan Lydia Abellán ha estavellat la pilota al pal.

El partit va canviar amb l’entrada de la capitana de l’AE Penya Esplugues, Berta Velasco, a la pista del Pavelló Sabadell Nord. I és que a la primera pilota que va tocar va ser gol. Fou al minut 7 quan va rebre la pilota, realitzant un canvi de ritme imparable i va definir de forma magistral a la sortida de Laia Jordan. Sense temps de reacció, va arribar el segon gol espluguí. A la sortida d’un córner, Arantxa Medina amb un fort xut, va col·locar el 0-2 al lluminós. Aquesta diana va omplir de moral les vigents campiones que van mantenir la possessió de la pilota. I així, va arribar el tercer. Altre cop a la sortida d’un córner, Pilar Ribes va rematar sense marca al segon pal per marcar el 0-3.

penya eixample partit 2

A la represa la tònica va ser la mateixa. Possessió de l’AE Penya Esplugues i verticalitat i contraatacs del Mecanoviga Eixample. El conjunt de Robert Caneda ha mostrat la seva superioritat però les noies de Pep Antoni Roig, esperonades pels centenars d’aficionats, no han deixat mai de lluitar. Tot i això, el gol va arribar per part de les campiones. 

Pilar Ribes va marcar el seu segon gol al compte particular després d’aprofitar una gran assistència d’Arantxa Medina i aquesta, va desaprofitar el 0-5 errant un llançament de 10 metres.

Captura de pantalla 2019 09 11 a las 21.31.46

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix