El CN Sant Feliu jugarà la prèvia de la Copa Catalunya de waterpolo femení

El rival de les baixllobregatines serà la UE Horta de Barcelona

Arriba la primera competició oficial de la temporada, la Copa Catalunya femenina. Una competició on participarà l’equip absolut de waterpolo femení del CN Sant Feliu. A la fase prèvia a doble partit els dies 7, 11, 12 i 14 de setembre, les santfeliuenques s’enfrontaran davant de la UE Horta.

D vLH jXsAAGwl8

Després s'iniciaran els quarts de final a partit únic. Els quarts seran el 18 de setembre. La fase final, els partits de semifinals i finals es jugaran el divendres i el dissabte 20 i 21 de setembre al CN Montjuïc, essent la final el dissabte 21 de setembre a les 17.30 h 

Palmarès Copa Catalunya DHF

2008: CE Mediterrani (Campió) - CN Mataró

2009: CN Sabadell (Campió) - CN Mataró

2010: CN Sabadell (Campió) - CE Mediterrani

2011: CN Sabadell (Campió) - CN Mataró

2012: CN Sabadell (Campió) - CN Mataró

2013: CN Sabadell (Campió) - CN Mataró La Sirena

2014: CN Sabadell (Campió) - CN Sant Andreu

2015: CN Sabadell (Campió) - CN Sant Andreu

2016: CN Sabadell (Campió) - CN Sant Andreu

2017: CN Sabadell (Campió) - La Sirena CN Mataró

2018: CN Sabadell (Campió) -  CN Sant Andreu

Campiones

D’altra banda, l’equip sènior absolut femení del CN Sant Feliu es va proclamar campió del torneig internacional Turbocup organitzat per la BIWPA Water Polo Academy i que enguany arriabava a la quarta edició. Una gran alegria per iniciar la pretemporada.

Redacció / Fotos: CNSF

 

Entrevistes

Pepe Tejada es centra en uan causa solidària amb dues iniciatives

Pepe Tejada: “La donació d’òrgans salva moltes vides”

L’exlocutor de ràdio vicentí encapçala una campanya solidària amb l’edició d’una cançó i un futur llibre
1391

Reportatges

Al Correfoc participarà el Ball de Diables d’Esplugues i el Ball de Diables de Cornellà, amb el Drac La Fal·lera de la Colla de Geganters i el grup de percussió Drums

La Festa Major de Sant Mateu d’Esplugues ja està aquí

Més de vuitanta activitats per a tots els gustos i totes les edats durant tot el cap de setmana
453

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2015 Mediabaix. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix