El CN Sant Feliu jugarà la prèvia de la Copa Catalunya de waterpolo femení

El rival de les baixllobregatines serà la UE Horta de Barcelona

Arriba la primera competició oficial de la temporada, la Copa Catalunya femenina. Una competició on participarà l’equip absolut de waterpolo femení del CN Sant Feliu. A la fase prèvia a doble partit els dies 7, 11, 12 i 14 de setembre, les santfeliuenques s’enfrontaran davant de la UE Horta.

D vLH jXsAAGwl8

Després s'iniciaran els quarts de final a partit únic. Els quarts seran el 18 de setembre. La fase final, els partits de semifinals i finals es jugaran el divendres i el dissabte 20 i 21 de setembre al CN Montjuïc, essent la final el dissabte 21 de setembre a les 17.30 h 

Palmarès Copa Catalunya DHF

2008: CE Mediterrani (Campió) - CN Mataró

2009: CN Sabadell (Campió) - CN Mataró

2010: CN Sabadell (Campió) - CE Mediterrani

2011: CN Sabadell (Campió) - CN Mataró

2012: CN Sabadell (Campió) - CN Mataró

2013: CN Sabadell (Campió) - CN Mataró La Sirena

2014: CN Sabadell (Campió) - CN Sant Andreu

2015: CN Sabadell (Campió) - CN Sant Andreu

2016: CN Sabadell (Campió) - CN Sant Andreu

2017: CN Sabadell (Campió) - La Sirena CN Mataró

2018: CN Sabadell (Campió) -  CN Sant Andreu

Campiones

D’altra banda, l’equip sènior absolut femení del CN Sant Feliu es va proclamar campió del torneig internacional Turbocup organitzat per la BIWPA Water Polo Academy i que enguany arriabava a la quarta edició. Una gran alegria per iniciar la pretemporada.

Redacció / Fotos: CNSF

 
CONSELL ESPORTIU DEL BAIX LLOBREGAT

Entrevistes

Bartolomé Jiménez, president de l'AECC Cornellà

Bartolomé Jiménez: “Assistim a totes les persones malaltes i familiars”

El president de l’AECC Cornellà, Bartolomé Jiménez, compleix enguany sis anys al capdavant d’una entitat social que lluita contra el càncer
275

Reportatges

Com cada any, els més petits podran gaudir de tallers i jocs relacionats amb la cultura del vi i el cava de la mà de Fem Vinya i ArqueoVits

Arriba a la capital de la vinya el 15è Subirats Tasta’l

És una fira per tastar la qualitat dels vins i caves dels cellers de Subirats, promocionar la gastronomia del municipi i posar en valor els productes…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2015 Mediabaix. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix