Aleix Cunillera i Noèlia Jiménez, primers a la 41a Cursa a Sant Ramon

La prova atlètica santboiana va aplegar al voltant dels 350 participants entre els dos recorreguts

Al voltant dels 350 participants van prendre part en la Cursa a Sant Ramon, que enguany arribava a la quaranta-una edició.

48663979633 0f2c6b7aba z

48664326581 bcff8caf7d z

48664326961 27cc751498 z

En la distància dels 5,5 quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Aleix Cunillera, del Flexor Trail Team, amb un temps de 22’56’’. Carlos Lancharro (Corresolidaris, 23’15’’) i Adrián Asensio (CE No Te Pares, 23’58’’) van ser segon i tercer respectivament. En la categoria femenina, la primera classificada va ser Noèlia Jiménez, del Pratenc AA, amb un registre de 27’45’’). Hashna Bahom (Cornellà Atlètic, 28’23’’) fou segona, i Patricia Galdames (pratenc AA, 31’12’’), tercera.

48664482032 7b59ac7256 z

48664326816 0ec9db3315 z

D’altra banda, en el recorregut dels dos quilòmetres Albert López va arribar en primer lloc. L’atleta de Lluïsos de Mataró va invertir un temps d’11’38’’. Pepe Sampedro (OCA Team, 11’53’’) i Alejandro Martín (Independent, 12’28’), van completar el podi. Mentrestant, en la categoria femenina la guanyadora va ser Clàudia Martín (Yetis Collserola Trail Kids) amb 16’50’’. Maria Helena Gaeta (GA Lluïsos Mataró, 17’33’’) i Mamen del castillo (Corredors.cat, 17’37’’) van ser segona i tercera respectivament.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat