Castelldefels acollirà la primera Trobada d’Esport Popular

Imprimeix

L’objectiu de promocionar un esport que fomenti els hàbits saludables, la inclusió, la no discriminació, la igualtat d’oportunitats i el foment de valors socials

El Consell Esportiu del Baix Llobregat engega aquest curs 2019-2020 un projecte d’activitats fisicoesportives per a tothom amb l’objectiu de promocionar un esport que fomenti els hàbits saludables, la inclusió, la no discriminació, la igualtat d’oportunitats i el foment de valors socials.

La I Trobada d’Esport Popular tindrà lloc el proper diumenge 29 de setembre de 10 a 13 hores a la platja de Castelldefels. Es tracta d’una jornada multiesportiva no competitiva on es podrà jugar a beach tennis, volei platja, ultimate platja, beisbol platja, bitlles catalanes. Es finalitzarà amb una activitat de ball. Aquesta matinal és la primera del nou Programa Juga Verd Play en família 2019-2020, una proposta d’activitat física i esportiva variada apta per a tota la família, consistent en una jornada al mes, cadascuna amb una temàtica diferent.

UltimateFrisbee2

Quema calorias practicando voley playa

La I Trobada d’Esport Popular està pensada com un tast de diversos esports i activitats que anirem fent al llarg de l’any. Volem que la gent es mogui, s’ho passi bé, es relacioni  i pugui fer activitat física sense necessitat de tenir unes determinades capacitats o experiència prèvia. A més, l’esdeveniment coincideix amb la Setmana Europea de l’Esport, campanya que anima a la ciutadania a estar actius i a la qual ens hem sumat, podeu participar-hi per mitjà del hastag #BeActive.

La inscripció és solidària, els ingressos de l’activitat es destinaran al/s projecte/s solidari/s d’entitats o fundacions que escolliran els mateixos participants.

Redacció / Fotos: CEBLLOB