Antonio Hervás ja té el seu camp municipal de beisbol a Sant Boi

Abans de descobrir una placa commemorativa es va celebrar un partit entre les seleccions sènior masculines d’Espanya i Itàlia

Des d’aquest diumenge 1 de setembre, el Camp Municipal de Beisbol i Softbol de Sant Boi du el nom d’Antonio Hervás Jiménez. Hervás, que va morir l'any 2014, va ser un dels fundadors del Club de Beisbol i Softbol Sant Boi i va tenir un paper protagonista -com a jugador, com a tècnic i com a gerent- en el creixement de l'entitat, que amb el pas del temps ha esdevingut un emblema del barri de Camps Blancs i de la ciutat baixllobregatina.

hervas 5

hervas 6

Durant l’acte es va descobrir una placa commemorativa en el decurs de l'acte que Sant Boi va acollir per celebrar el 75è aniversari de la Real Federación Española de Béisbol y Softbol (RFEBS).

hervas 4

Hi van assistir el president del club santboià, Antonio Burgos; l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i el president de la RFEBS, Julio Pernas, que van destacar la contribució d'Antonio Hervás a aquest esport minoritari però amb una gran tradició a Sant Boi.

hervas 3

hervas 2

Abans, l'estadi havia acollit un partit amistós entre les seleccions sènior masculines d'Espanya i Itàlia, preparatori per al Campionat d'Europa que se celebrarà aquest mateix mes de setembre a Alemanya.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix