Castelldefels compta amb el nou Estadi Pi Tort

Imprimeix

L'equipament esportiu, fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament i The British School Barcelona, comprèn una superfície construïda de 1.116 m2 i un camp de rugbi de 8.000 m2

Castelldefels compta a partir de setembre amb un quart estadi a la ciutat, l'estadi Pi Tort, fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament i The British School Barcelona. Acabades les obres de construcció, el nou estadi és un complex esportiu de més de 9.000 metres quadrats ubicat a la confluència del carrer Pi Tort amb l'avinguda del Canal Olímpic. El nou estadi, situat sobre un terreny concessió de l'Ajuntament, comprèn una superfície construïda de 1.116 m2 i un camp de rugbi de 8.000 m2.

El poliesportiu interior consta de les següents instal·lacions:

El camp està pensat primordialment per a la pràctica del rugbi, i per tant acollirà els partits del Castelldefels Rugby Union Club (CRUC). El terreny de joc de 8.000 m2 ha estat homologat per la Federació Internacional de Rugbi (World Rugby). El camp està habilitat també com a camp de futbol 11 i futbol 7.

getimatge 2 estadi

Equipament sostenible

Per al disseny i manteniment del s'ha apostat per la responsabilitat social mediambiental utilitzant materials sostenibles i energies renovables. El camp està compost per un paviment de gespa artificial de primera qualitat que permet reduir en un 90% el consum d'aigua. El sistema de reg del camp es durà a terme amb aigua reciclada de pluja.Sota aquesta primera capa ha una capa inferior de cautxú granular esmorteït elaborat amb materials reciclats, pensada i dissenyada per minimitzar el risc de lesió dels jugadors. En els vestidors, l'aigua calenta s'obté a través de plaques solars instal·lades al terrat.

getimatge estadi castefa

Ús compartit

El nou equipament és una realitat gràcies a la inversió econòmica realitzada per The British School per a la seva construcció. Per això l'estadi Pi Tort serà d'ús compartit amb el centre educatiu. D'aquesta manera, serà utilitzat regularment pels alumnes de The British School al llarg de tot el curs acadèmic dins de la jornada escolar i en horari extraescolar, així com els dissabtes al matí en horari reduït.

getimatge 3 estadi

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels