L’AE Penya Esplugues arrenca la pretemporada

Imprimeix

L’equip de Robert Caneda jugarà l’11 de setembre la final de la Copa Catalunya

El sènior femení de l’AE Penya Esplugues, que jugarà un any més a Primera Divisió, ha arrencat la pretemporada amb empenta i il·lusió. A les ordres de Robert Caneda, que s’ha reincorporat al cos tècnic, les jugadores ja fa dues setmanes que han començat els entrenaments.

AEPE SÈNIOR FEMENÍ 5

Carreguen les piles a fons per afrontar els reptes de la temporada 2019-20. Abans de la Lliga i la Copa de la Reina, la primera competició oficial serà dimecres 11 de setembre amb la final de la Copa Catalunya contra el CFS Eixample, de Barcelona, al Pavelló Nord, de Sabadell. D’entusiasme i dedicació no en falten en aquest equip que manté la seva columna vertebral i que s’ha reforçat amb experiència i joventut. Després de l’excel·lent campanya de l’any passat, l’equip es disposa a seguir creixent i a consolidar-se a 1a divisió, on és l’únic representant català.

AEPE SÈNIOR FEMENÍ 3

Aquest cap de setmana jugarà el primer amistós contra el Cervera–Segarra Femení. La setmana entrant també s’enfrontarà a l’FS Castelldefels i al Ripollet FS, respectivament. Dies enrere, va realitzar un stage a Gironella, amb diverses sessions intensives a la pista de l'històric F.S. Gironella.

Redacció / Fotos: AE Penya Esplugues