Ainhoa Mellado i Anna Borràs, campiones d'Espanya d'eslàlom paral·lel

Imprimeix

La prova es va celebrar durant el IV Trofeo Villa de Guijuelo, que també va acollir la tercera fase de la Copa d'Espanya amb la viladecanenca i la cervellonenca així com Marc Morera pujant al podi de la classificació general de l'eslàlom

La viladecanenca Ainhoa Mellado (Pyrene), en categoria absoluta femenina; i la cervellonenca Anna Borràs (May Luengo), en la júnior femenina; es van proclamar campions d’Espanya d’eslàlom paral·lel en aquesta competició d'alpí en línia celebrada en el marc del IV Trofeo Villa de Guijuelo que els passats dies 24 i 25 d’agost va tenir lloc en aquesta població de la província castellano-lleonesa de Salamanca. Al marge d’aquests quatre títols, altres sis patinadors catalans també van pujar al podi en el mateix campionat. El cervellonenc Marc Morera (Pyrene) es va penjar l’argent en la categoria absoluta masculina.

Segon Trofeu May Luengo 1270x700

La competició també va incloure un eslàlom de la tercera fase de la Copa d’Espanya, en el que catalanes Anna Borràs (May Luengo), Ainhoa Mellado (Pyrene) i Aura Coronado (May Luengo) van fer el triplet a la classificació general femenina i Marc Morera (Pyrene) van ser tercer en categoria masculina.

Per categories, Anna Borràs i Ainhoa Mellado van ser primera i segona en l’absoluta femenina; i Marc Morera, tercer en l’absoluta masculina.

Redacció / Fotos: Arxiu-FECAPA (arxiu)