El nou Complex Esportiu de Can Roca arrenca l‘activitat el 30 de setembre

Imprimeix

La instal·lació castelldefelenca ofereix del 12 al 19 de setembre la possibilitat de visitar-la

Un cop finalitzada la segona fase de l'actuació de reforma integral del Complex Esportiu de Can Roca de Castelldefels, l'equipament esportiu iniciarà la seva activitat el proper 30 de setembre. L'Ajuntament, a través de la secció municipal d'Esports, inicia també un període d'informació a les persones usuàries i abonades sobre la data prevista d'inici de l'activitat i de les noves tarifes, entre d'altres informacions.

Per augmentar i apropar a la ciutadania tota la informació relacionada amb l'esport de Castelldefels, especialment amb l'oferta municipal, s'ha posat en marxa el nou web www.castelldefelsfemesport.com, que ja és operatiu.

getimatge pavello

Visita la nova instal·lació

L'Ajuntament ofereix del 12 al 19 de setembre la possibilitat de visitar la nova i reformada instal·lació. Aquestes visites es poden concertar a partir del 19 d'agost a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o bé a partir de l'1 de setembre als telèfons 936641054 / 664242892. Ja es pot consultar tota la informació sobre els abonaments, les tarifes, les activitats i els serveis al nou web www.castelldefelsfemesport.com o descarregant els fulletons informatius a través d'aquest link: http://cort.as/-MfRr.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Castelldefels