Pol Gil es proclama subcampió d’Espanya dels 1.500 metres

El nedador valliranenc de l’UCAM CN Fuensanta es va quedar a sis segons del campió

Terrassa va acollir el Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu on cal destacar l’actuació de Pol Gil, que va competir per l’UCAM CN Fuensanta. El nedador valliranenc es va proclamar subcampió d’Espanya en la distància dels 1.500 metres a la categoria absoluta després d’aturar el temps en 15’34’’08, i quedar-se a sis segons del guanyador, Santiago Betancor (CN Metropole).

Pol Gil subcampiA Espanya 1500 agost 2019.1

Quatre medalles per Lucía Ruiz

D’altra banda, la també nedadora valliranenca, Lucía Ruiz, va sumar dues medalles en el Nacional de Terrassa en la categoria júnior. Va ser segona a la prova dels 200 estils (2’21’’08) i tercera en la dels 200 lliures (2’06’’00).

LucA a RuizOpen Espanya Terrassa agost 2019 06.1

A més va ser campionat d’Espanya en els 200 esquena i segona en els 100 esquena.

Redacció / Fotos: Arxiu