El CEBLLOB forma futurs monitors de Poliesportiu

Imprimeix

Esplugues de Llobregat, Sant Boi, Cornellà i Gavà seran les principals seus on es durà a terme els diferents blocs formatius amb els quals es formaran a més de 130 alumnes

L’àmbit esportiu requereix més que mai de bons professionals. Per treballar en el camp de l’esport cal estar inscrit al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport a Catalunya) i una de les possibles vies per accedir-hi és obtenir el Curs de Monitor/a Poliesportiu, que permet treballar en activitats poliesportives que organitzin diferents entitats esportives, tant públiques com privades, així com en campus esportius durant les temporades de vacances escolars.

Aquesta formació, regulada per l’Escola Catalana de l’Esport i que portem a terme els Consells Esportius, està formada per tres blocs: CIATE de Jocs i esport, CIATE de Gestió de petites entitats esportives i el curs de Procediments, tècniques i recursos de primers auxilis.

Des del Consell Esportiu del Baix Llobregat s’està oferint un gran volum de formacions al llarg d’aquest estiu per tal de cobrir aquestes necessitats. Esplugues, Sant Boi, Cornellà i Gavà seran les principals seus on es durà a terme els diferents blocs formatius amb els quals es formaran a més de 130 alumnes aspirants a monitor/a Poliesportiu.

Esperem que aquest interès es mantingui, per part del CEBLLOB segueix apostant per la formació en tots els àmbits procurant ajudar a les entitats a oferir uns serveis esportius de qualitat.

2) Enviar un correu electrònic a: indicant el teu nom i cognoms i comprovant del pagament. Es repartiran les samarretes fins a exhaurir existències.


Redacció / Foto: CEBLLOB