Sant Boi de Llobregat acollirà l’Espanya-Itàlia de beisbol

Imprimeix

La cita serà l’1 de setembre on també hi ha previst els actes del 75è aniversari de la RFEBS i el nomenament oficial del Camp Municipal de Beisbol i Softbol al seu fundador Antonio Hervás

 

Festa gran l’1 de setembre a Sant Boi de Llobregat. El Camp Municipal de Beisbol i Softbol acollirà l’enfrontament entre les seleccions d’Espanya i Itàlia com a preparació per al Campionat d’Europa classificatori per al preolímpic que se celebrarà del 6 al 15 de setembre entre Bonn i Solinge (Alemanya).

Captura de pantalla 2019 07 30 a las 22.22.33

El primer dels quatre partits que enfrontaran les dues seleccions està emmarcat dins dels actes commemoratius del 75è aniversari de la Reial Federació Espanyola de Beisbol i Softbol. Després de finalitzar l’enfrontament està previst diversos actes protocolaris, els reconeixements oficials per a les autoritats i la presentació i descobriment de la placa que donarà manifest oficial del nomenament del Camp Municipal de Beisbol i Softbol de Sant Boi al seu fundador Antonio Hervás.

DSC09171

Resta de partits

Viladecans també acollirà dos partits entre Espanya i Itàlia els dies 2 i 3 de setembre a les 17.30 hores. Mentrestant, darrer enfrontament es tornarà a jugar a Sant Boi de Llobregat (4 de setembre, 11 hores).


Redacció / Fotos: AMB