El Castelldefels HC participa en la campanya “Valors”

Deu clubs d’hoquei sobre herba ja han rebut les pancartes per promocionar el respecte 

La campanya “Valors” que la Federació Catalana d’Hoquei sobre Herba es va presentar en el decurs de la gala del Festival del Hoquei Català celebrada al Parc Audiovisual de Catalunya amb què es vol seguir fomentant els valors del nostre esport, va iniciar-se a mitjans de juliol.

El president de la Federació Catalana d’Hoquei, Xavier Adell, va fer entrega de la primera pancarta al president de l’Atlètic Terrassa HC, Josep Maria Biosca; també van rebre la pancarta divulgativa de la campanya el president del Junior FC, Marcos Hofmann; el president del Club Egara, Pere Marcet i el president del Matadepera 88, Ton Pons.

La campanya continuarà amb el lliurament de pancartes a tots els presidents dels clubs catalans i vol fomentar el respecte a tots els camps d’hoquei de Catalunya. Està prevista l’entrega de pancartes aquest mes de juliol als presidents del Real Club de Polo, CD Terrassa, Barça, Iluro HC, Castelldefels HC, Línia 22, Catalònia HC, CT Les Fons, CH Sant Andreu i Sarrià HC. 

DKldroNWsAAlVmn

La campanya promou el respecte als àrbitres, als esportistes, als equips tècnics i a les aficions. Així com el joc net, la motivació, la responsabilitat, la no violència, el treball en equip i la participació no excloent, qualitats característiques del nostre esport.

La Federació Catalana de Hoquei sobre Herba ha col·laborat des dels seus inicis amb projectes d’inclusió tant amb persones amb discapacitat intel·lectual, que ha culminat amb la implantació de la Lliga BBVA Hockey Plus com a competició regular i que va ser la primera competició estable d’aquest tipus d’àmbit català.


Redacció / Fotos: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix