Els àrbitres catalans d’hoquei patins es troben a Sant Boi

La XIII Estada d'Àrbitres a Sant Boi de Llobregat dona el tret de sortida a la temporada 2019-20

Sant Boi de Llobregat va acollir el passat dissabte 20 de juliol passat la XIII Estada d’Àrbitres d’hoquei patins catalans com a preparació de l’inici de la temporada 2019-20. L’estada, on es van aplegar un total de 135 àrbitres, es va iniciar amb un sentit homenatge per la pèrdua del lleidatà Xavi Serra. També van rebre un reconeixement José Ramón Alés, Josep María Daniel i Josep María Masdeu. L’Estadi Constantí Miranda va ser escenari de les proves físiques i una prova tècnica a l’Hotel FrontAir, on va desenvolupar-se la resta de l’Estada.

estadaarbitres2

Presentació i ponències

La presentació de la XIII Estada d’Àrbitres va comptar amb la presència de Lola Domene, presidenta del Comitè Català d’Hoquei Patins, qui va fer un repàs a les principals novetats de les diferents competicions per la temporada 2019/20.

La jornada de la tarda va tenir dues ponències. La primera a càrrec del Xavier Alen, qui va informar als àrbitres sobre la Comissió del Casc: objectius i estat actual. I una segona impartida pel Carles Altimiras per a resoldre dubtes i futurs canvis de l’acta.

estada arbitres 1

Al tercer bloc de l’estada, el president del Comitè Català d’Àrbitres d’Hoquei Patins, Josep Gómez, va visionar mitjançant vídeos i fotos diferents situacions a millorar per part del col·lectiu com un recordatori sobre temes administratius del propi Comitè d’Àrbitres.


Redacció / Fotos: FECAPA
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix