El santboià Pau Gasol jugarà als Portland Trail Blazers

Imprimeix

L’ala-pivot ha signat un any per uns vuit milions de dòlars amb opció a prorrogar una temporada més

Pau Gasol ha signat per una temporada pels Portland Trail Blazers. Ja recuperat del seu pau esquerra i després de superar les proves físiques de la franquícia d’Oregó, el club ha donat l’OK a l'operació a la recerca d'un jugador interior amb experiència en la competició. "Estic preparat i feliç per unir-me a un dels millors equips de la lliga", explica Gasol a Twitter.

EARgX 2WwAUHTzc

L'oferta esportiva, militar en un equip capdavanter a l'Oest i amb possibilitat de disposar de minuts de joc, i l'econòmica, entorn dels vuit milions de dòlars, han convençut al jugador que es veia amb ganes per a seguir una temporada més jugant en la millor Lliga del Món. L'acord és fins a 2020 amb opció a prorrogar-lo una temporada més per part del club.

Sisena samarreta

L'ala-pivot santboià vestirà la seva sisena samarreta en el que serà la seva vintena temporada en l'NBA després d'haver militat en Memphis Grizzlies, Los Angeles Lakers, Chicaco Bulls, Spurs de Sant Antonio, Milwaukee Bucks i ara Blazers. Excepte la franquícia de Tennessee, tots han estat alguna vegada campions de l’NBA.

15640023370931

Redacció / Fotos: Arxiu