Reconeixement del Prat al patinador Nil Llop

Va aconseguir tres medalles en els passats World Roller Games que es va celebrar a Barcelona

El pratenc Nil Llop va ser rebut ahir dilluns a l'Ajuntament del Prat, després d'haver aconseguit convertir-se en el campió del món als World Roller Games. La recepció va tenir lloc al saló de plens de l'Ajuntament, amb la presència de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i d'altres regidors i regidores del consistori. També van assistir el president i membres de l'equip local de patinatge al qual pertany l'esportista. “El patinatge és una modalitat esportiva singular i referent al Prat, més enllà dels esports majoritaris”, va destacarl Mijoler. Llop, per la seva banda, va recordar que el seu ha estat un “any difícil, amb moment molt durs”, però va agrair el suport del seu club i també de l’ajuntament en aquells moments, com per exemple el reconeixement en la Nit de l’Esport. Això són “empentes que t’ajuden a agafar carrerilla i seguir endavant”, va dir. Nil Llop  va signar al llibre d’honor del municipi.

Tres medalles

Llop va ser un dels grans triomfadors dels passats World Roller Games que es van celebrar a Barcelona. El patinador júnior del Club Patí Cobra del Prat va aconseguir l’or en els 500 metres sprint, l’argent a la prova de la volta sprint en circuit i el bronze en els 200 metres contrarellotge en pista.

EAEyfsZWwAIdPQM

Redacció / Fotos: Aj. El Prat-L.M.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix