Berta Castells es corona a La Bòbila de Gavà

Una cinquantena d’atletes van participar en la cinquena edició del Critèrium de Llançaments

El Club Atletisme Gavà van tancar aquest dissabte la temporada amb el cinquè Critèrium de Llançaments a la Bòbila. Una jornada on es van poder veure les evolucions dels llançadors més destacats de Catalunya en les seves respectives modalitats. En el Critèrium hi van participar una cinquantena d'atletes de tot el territori català, alguns buscant la mínima necessària pel campionat d'Espanya absolut.

D 6L6lZWkAAhc5J

Per exemple, en el martell femení vam tornar a viure el duel Berta Castells-Laura Redondo, entrenadora del CAG i atleta del Barça, amb la victòria per a l'atleta del València Esports. En el pes masculí, vam viure el desenvolupament del concurs de l'atleta del Barça Jose Javier Ortega, campió de Catalunya Absolut. D'altra banda, fins a quatre atletes del CAG hi van participar, destacant millors marques personals pel Julen Garralaga en pes o del Roger Morales en javelina.

D 8LcqWkAEju5A

Encara faltaran dos reptes més individuals: la participació del Miquel Doménech en el Campionat d'Espanya Absolut (La Nucía- 31 d'agost) i la participació del Miguel RedondoJose Luís Gil al Campionat d'Europa Màster (Venècia- 5 de setembre)

Redacció / Fotos: CAG

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
150

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix