La Primera estatal i Divisió d’Honor Argent d’handbol ja tenen calendaris

Imprimeix

Els representants comarcals d’aquesta temporada seran Handbol Esplugues, Handbol Sant Joan Despí, CH Sant Esteve Sesrovires, Handbol Sant Vicenç i Handbol Gavà

Ja es coneixen els calendaris a la Primera Estatal masculina i a la Divisió d’Honor Argent femenina. La Real Federación Española de Balonmano ja té confeccionats els emparellaments de Lliga en una temporada on tindrem com a representants l’Handbol Esplugues, Handbol Sant Joan Despí, CH Sant Esteve Sesrovires i Handbol Sant Vicenç, en la categoria masculina, i Handbol Sant Joan Despí, Handbol Gavà i Handbol Sant Vicenç, en la femenina.

D1UkNxoXcAAZNDv

A la Primera Estatal masculina, els emparellaments a la primera jornada amb representació comarcal són Handbol Esplugues-Banyoles, Handbol Sant Vicenç-La Salle Montcada i Sant Esteve Sesrovires-Handbol Sant Joan Despí. La resta d’equips que componen el grup D són La Roca, CH Sant Esteve Palautordera, Sant Quirze, Poblenou, Sant Cugat, OAR Gràcia Sabadell, Granollers B, Joventut Handbol Mataró, Sant Martí Adrianenc i CH Palautordera Salicru.

D wFxVbWkAIn8ph

A la categoria femenina de Divisió d’Honor Argent els emparellaments de la primera jornada sera Handbol Sant Joan Despí-Michoticket Puchi, Handbol Sant Quirze-Handbol Gavà i Handbol Sant Vicenç-Joventut Handbol Mataró. La resta de rivals dels tres equips baixllobregatins en el grup C són La Roca, CB Morvedre, Castelló, Agustinos Alicant, Mislata, Amposta i Canyamelar València i Femenino Elda Prestigio.


Redacció / Fotos: HSVH-HSJD