Laura Uroz i Albert Falguera, millors esportistes de Sant Esteve Sesrovires

Ahir es va celebrar la Nit de l’Esport que va reconèixer la tasca dels equips i esportistes del municipi

Els jardins de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires va ser escenari ahir de la dotzena edició de la Nit de l’Esport, una gala que va premiar els equips més destacats d’aquesta temporada i l’esport masculí i femení. En la categoria absoluta Laura Uroz (taekwondo) i Albert Falguera (handbol) van ser escollits pel jurat com els millors esportistes locals.

D 5suMJXsAA97Z8

Els guardonats

En l’esport femení, Laura Uroz va rebre el premi com a esportista més destacada.  És cinturó negre 5è dan, àrbitre nacional i porta més de 20 anys al capdavant de l’Escola Taekwondo Sesrovires. Enguany s’ha proclamat campiona de Catalunya de Pumse individual. A més va ser segona al Campionat d’Espanya de Clubs i d’Europa de Clubs en la modalitat de parella.

67530241 10219311075678518 7398415972945625088 o

D’altra banda, Albert Falguera és un referent en el món de l’esport sesrovirenc. Aquesta temporada es retirà després de 20 anys jugant amb l’equip sènior del CH Sant Esteve en Primera Estatal. Falguera també destaca per la seva tasca com a entrenador i coordinador de l’Escola d’Handbol. El jugador rebrà el premi d’esportista masculí més destacat.

67207382 10219311051797921 4145377437665984512 o

El guardó de tècnic esportiu més destacat va recaure en Daniel Ariño i Miquel Herrero, els entrenadors que han dirigit en els darrers cinc anys al primer equip del CH Sant Esteve. Sota les seves ordres, s’han assolit tres finals i un títol de Copa Catalana, tres semifinals de Supercopa Catalana i la classificació per a la fase d’ascens a Divisió d’Honor Argent.

D 38dEWXkAAYDEK

En esport col·lectiu, la Nit d’Esport també va guardonar als equips que han pujat de categoria, els veterans de l’FC Sant Esteve i al sènior del Club d’Escacs, i al conjunt sènior de l’Escola Taekwondo Sesrovires per les medalles obtingudes al Campionat d’Europa de Policies i Bombers. La gala també va dedicar bona part dels premis als diferents esportistes i equips de l’esport base que han assolit millors resultats en les competicions.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires-CH Sant Esteve

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix