Balonmano con V i CH Sant Esteve dominen la Sanes Cup 2019

Entre els dos va sumar un total de nou categories a la trenta-novena edició

Punt final a la trenta-novena edició del Torneig Internacional d’Handbol de Sant Esteve Sesrorvires-Sanes Cup 2019. Una competició estiuenca que va aplegar gairebé un centenar d’equips d’arreu del món (52 equips masculins i 41 de femenins). Més de 900 esportistes es van donar cita.

D tFy7MW4AAYw1O

En sènior, la categoria reina, el Valonmano con V va aconseguir el doblet tant en masculí com en femení. Precisament, l’equip verd va guanyar també en juvenil  femení i masculí, infantil masculí i femení, i cadet femení.

L’altre triomfador de l’edició d’enguany va ser el club organitzador, el CH Sant Esteve, que es va imposar en les categories aleví masculí i veterans masculí. Els equips que van aconseguir acabar campions van ser l’AF Saône Mamirolle de França (aleví femení) i l’Handbol Cooperativa de Sant Boi de Llobregat (cadet masculí).

Redacció / Fotos: CHSES