L’AE Penya Esplugues s’estrenarà davant l’UCAM El Pozo Murcia

Imprimeix

Robert Caneda i Màrius Costa continuen com a tàndem tècnic del conjunt blanc-i-vermell que continuarà a l’elit del futbol sala femení

La Real Federación Española de Futbol ha donat a conèixer el calendari de la Primera Divisió femenina de futbol sala on, una temporada més, participarà l’AE Penya Esplugues.

Les baixllobregatines s’estrenaran el 14 de setembre davant de l’UCAM El Pozo Múrcia a casa, mentre que el primer partit a domicili serà a la pista del Bilbo FS. Tancarà la Lliga regular com a local davant de la Universidad de Alicante. La resta de rivals del conjunt espluguí seran Futsi Atlético Navalcarnero, Alcorcón, Burela, Poio Pescamar, Sala Zaragoza, Móstoles, Jimbee Roldán, Majadahonda, Xaloc Alacant, Cidade de As Burgas, Ourense i Leganés.

penya 2

Primeres novetats

El club ja està treballant per a la confecció de l’equip per a la temporada 2019-2020. De moment, es coneix que Iris Amaro, Marta de los Riscos i Estela Cantero no continuaran a l’equip blan-i-vermell.  A més Berta Velasco, actual campiona d’Europa amb la Selecció Espanyola, ha renovat.

IMG 5419

D’altra banda, el tàndem tècnic Robert Caneda i Màrius Costa continuaran al capdavant del primer equip.

Redacció / Fotos: AE Penya Esplugues