Ja es pot inscriure en la II Cursa Solidària d’Esplugues

Imprimeix

La Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues, coorganitzada per l’Ajuntament d’Esplugues i l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu, ha incorporat enguany dues novetats. Per una banda, el 100% de la recaptació es destinarà al projecte Hospital Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu, que treballa per millorar i normalitzar l’estada dels infants ingressats al centre.

A més, el recorregut de la cursa s’ha modificat, mantenint la distància de 10 quilòmetres de la prova mare. Els barris de Can Clota i Can Vidalet s’han afegit al traçat, que també passa per La Plana i el Centre de la ciutat. La Cursa Popular donarà dues voltes al circuit, comprés entre els carrer Sebastià Irla (sortida) i la plaça Catalunya (meta).

El preu de la inscripció és de 10 euros, per a les persones participants a la prova principal, i de 3, per a les de categories inferiors. El programa de la segona Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues també inclou dues alternatives per als atletes més joves: la Minicursa (nascuts entre el 2002 i el 2005), de 850 metres; i la Cursa Promoció (nascuts entre el 1997 i el 2001), de 1.200 metres.

Marçal Fontanals  - AE / Foto: Arxiu