Ja es coneixen els calendaris de la LEB Argent i EBA

Imprimeix

CB Prat, CB Martorell, Tenea CB Esparreguera, CB Cornellà i BBA Castelldefels ja coneixen els seus rivals

La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) ha donat a conèixer els calendaris per a la temporada 2019-2020 de la LEB Argent, LF2 i EBA on hi ha representació del Baix Llobregat. 

A la LEB Argent, el CB Prat s’estenarà a la pista del nouvingut, el CB Benicarlo. La Lliga començarà el cap de setmana del 21-22 de setembre. El primer partit al Joan Busquets serà la jornada següent on els potablava rebran el Gran Canaria. Tancaran la fase regular després de disputar 22 jornades el 15 de febrer davant l’Hestia Menorca.

bonqa marto

D’altra banda, a l’EBA també es coneix el calendari. Els quatre equips baixllobregatins estaran dividits en els dos grups. En el grup C-A participaran el CB Martorell i el Tenea-CB Esparreguera. La resta d’equips són el Martinenc Bàsquet, CB Vic, SESE, Arenys Bàsquet-Joventut, Maristes Ademar, Flanignan Calvià balear, Patria Hispana Seguros Almozara, Alfindén, Quart-Germans Cruz, Mataró Parc Boet, CB Igualada i Morabanca Andorra B. Els emparellaments de la primera jornada, que es disputarà el cap de setmana del 21-22 de desembre, són Martinenc Bàsquet-Martorell i Mataró Parc Boet-Esparreguera.

D6WD0s5WAAAiYgC

Mentrestant, el CB Cornellà i el BBA Castelldefels estaràn en el grup C-B juntament amb el JAC Sants, CB Valls, Anagan Olivar de Saragossa, Camping Bianya Roser, CB Salou, Mataró-Feimat, UB Sant Adrià, Recambios Gaudí CB Mollet, Palma Air Europa, AE Badalonés, CB Tarragona i Barberà Team Values. La primera jornada serà Cornellà-Palma Air Europa i Barberà-Castelldefels.

Redacció / Fotos: CB Martorell-Tot Mataró-CB Prat