La Nucía-Cornellà i El Prat-Hércules, primera jornada de Lliga a Segona B

Imprimeix

El primer derbi baixllobregatí es jugarà el 6 d’octubre al Municipal Sagnier mentre que el segon no serà fins al 23 de febrer al Nou Municipal

La Real Federación Española de Fútbol ha donat a conèixer el calendari en el grup III de la Segona B on participaran la UE Cornellà i l’AE Prat. La competició estarà dividida en trenta-vuit jornades: començarà el cap de setmana del 24-25 d’agost i finalitzarà el 17 de maig.

06 59

L’equip de Guillermo Fernández Romo s’estrenarà a domicili davant el novell La Nucía. El primer partit al Nou Municipal serà davant l’Olot. El conjunt verd tancarà la temporada al camp del València Mestalla. D’altra banda, els de Pedro Dólera arrencaran la Lliga al Municipal Sagnier davant l’Hércules d’Alacant. El primer partit lluny del seu camp serà a la segona jornada on visitarà l’Oriola. A la darrera jornada jugarà davant l’Atlético Llevant.

48169175731 c0bc053734 k

El primer derbi del Baix Llobregat arribarà el 6 d’octubre amb l’AE Prat-UE Cornellà, mentre que els potablava visitaran el seu rival comarcal el 23 de febrer.

ENLLAÇ

https://cdn1.sefutbol.com/sites/default/files/pdf/segunda_division_b_grupo_iii._2019-2020.pdf

Redacció / Fotos: JR González-Óscar Yeste