La Selecció Catalana de futbol de paralítics cerebrals parla baixllobregatí

L’entrenador basc Iñaki Requena, que resideix a Castelldefels, estrena càrrec substituint Ramón del Pino

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) aposta per un canvi a la banqueta de la selecció de futbol després del cicle d’en Ramón del Pino. Requena ha entrenat al FS Castelldefels de la lligueta de Promoció durant les darreres vuit temporades, a més de dirigir el Disport FC a la Lliga Catalana i Nacional durant els dos darrers cursos. A més de treballar amb els jugadors que formaran el primer equip, la FECPC i el nou seleccionador reactivaran els entrenaments amb les joves promeses U15 i U14 per anar-ne fent un seguiment.

65048018 1736540979825428 2448313486808186880 o

El tècnic basc afronta el repte amb il·lusió i moltes ganes: “Estic molt agraït a la Federació per la confiança dipositada en mi. És un repte bonic i no hi faltaran la il·lusió i les ganes”, exposa el nou seleccionador català de Futbol 7. “Conec a tots els jugadors que el conformen i serà una gran satisfacció entrenar a aquests xavals que he vist créixer des de petits”, afegeix.  Sense al·ludir el desig d’aconseguir bons resultats en el futur, el tècnic posa el focus en altres aspectes. “També considero important que es diverteixin, que la crida de la selecció sigui un al·licient i que se sentin reforçats emocionalment”,  manifesta.

Durant els últims anys, l’equip català ha viscut un relleu generacional gradual que ha renovat pràcticament a tota la plantilla i que promet un futur il·lusionant. Segons Requena, la selecció catalana compta amb un bloc de jugadors que, “gràcies al bon  treball que es fa a Catalunya i tot i la seva joventut, tenen una gran qualitat humana i esportiva”. Per al tècnic, “el principal objectiu és que segueixin creixent, que no pari la seva progressió.”

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
135

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix