Martorell reconeix tretze entitats esportives locals

Imprimeix

L’escenari va ser a la Piscina Municipal d’Estiu del Centre Integral d’Esport i Salut en un acte on es van aplegar tots els clubs

L’Ajuntament de Martorell ha volgut reconèixer 13 entitats esportives locals pels èxits que han aconseguit aquesta temporada 2018-2019. Els clubs van rebre un obsequi ahir dijous al vespre, en un acte que ha aplegat més de 600 persones a la Piscina Municipal d’Estiu del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) i que ha comptat amb la presència de l’alcalde Xavier Fonollosa i els regidors de l’equip de govern.

esports martorell 2

Tot i que aquest és el tercer any consecutiu que el consistori reconeix els mèrits esportius dels clubs martorellencs, la iniciativa d’enguany va presentar una gran novetat. Mentre que, fins ara, es feia un acte per a cada entitat, aquest any s’ha volgut organitzar un gran esdeveniment que les ha implicat a totes.

Captura de pantalla 2019 07 12 a las 9.42.30

En aquest sentit, l’alcalde Xavier Fonollosa ha posat en relleu la importància del “vessant social de l’esport”. “És molt important que ens coneguem les diferents entitats, juntes i famílies dels qui practiquen esport a Martorell, i esperem que aquesta nit serveixi també per això”, va destacar. A més, va assegurar que, si el nou format de l’acte agrada als participants, es mantindrà de cara a l’any vinent.

Els equips i esportistes individuals reconeguts formen part de 13 clubs: l’Arc de Sant Martí, l’Associació Esportiva Martorell, el Martorell Atlètic Club, el Club Bàsquet Martorell, el Club Futbol Martorell, el Martorell Gimnàstic Club, el Club Handbol Martorell, el Club Bàsquet La Mercè, Martofighters, el Club Natació Martorell, el Martorell Pàdel Club, el Rugby Club Martorell i el Club Sala 5.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell