El Torneig d’Handbol de Sant Esteve, més internacional que mai

Hi participaran 93 equips d’arreu del món entre els quals hi haurà representació de  Bangladesh i de Canadà

Del 12 al 16 de juliol se celebrarà el Torneig Internacional d’handbol-Trofeu Festa Major 2019 de Sant Esteve Sesrovires, que enguany arriba a la trenta-novena edició. La competició, que es jugarà en sis espais diferents està organitzada pel Club Handbol Sant Esteve amb la col·laboració de l’Ajuntament.

2019 07 05 torneig internacional handbol

La Sanes Cup 2019 aplegarà 93 equips de quatre continents del món. Aquest any hi haurà representació de Bangladesh i de Canadà. També vindran àrbitres de la República Txeca, d’Egipte i d’Algèria. De les delegacions estrangeres, França és el país que porta a Sant Esteve un major nombre d’equips, concretament vint-i-quatre. El segueix Noruega, amb quatre.

600x375 crop 90 img 6700

La competició es complementa amb altres activitats més lúdiques, com els concerts de les Nits del Torneig o la recepció institucional que tindrà lloc al consistori baixllobregatí.

Redacció / Fotos: CH Sant Esteve

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix