Laia Sanz inicia avui la Silk Way Rally 2019

La pilot de Corbera de Llobregat haurà de recórrer amb una KTM més de 5.000 quilòmetres des de Rússia fins a la Xina

Laia Sanz inicia la seva participació en la Silk Way Rally 2019. Una prova que compta per primera vegada amb motos i quads. És per això que la pilot de Corbera de Llobregat no s’ho ha pensat dues vegades per inscriure’s. Sanz, amb una KTM, haurà de recórrer més de 5.000 quilòmetres amb un total de 2.950 trams cronometrats, en deu etapes en el deserd de Gobi. La prova comença avui a Irkutsk (Rússia) i finalitzarà el 17 de juliol a Dunhuang (Xina) -passaran també per Mongòlia-. 

15621740138054

“Avui comença una nova aventura. Serà difícil obrir pista perquè em toca sortir la primera. Serà una nova experiència per a mi”, explica la corberenca. A més afegeix que “em sento bé, però no al 100% després del Dakar del qual m’ha costat recuperar-me. Però després de la preparació per a l’Erzberg he tornat a la moto de ral·li, encara que no hagi pogut entrenar molt temps.”

D uMiysWkAcW 8W

La prova de motor és preparatori per al proper Dakar 2020 on Laia Sanz ha confirmat que tornarà a prendre part a la mítica competició.

Redacció/Fotos: L.S.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix