Participació baixllobregatina en l’èxit de la Selecció Espanyola de softbol

Imprimeix

Anna Sobrino, Jéssica Iborra i Carla Segura (CB Viladecans) i Roser Jonás (CBS Sant Boi) jugaran el preolímpic d’Utrecht

La Selecció Espanyola de Softbol va aconseguir aquesta setmana el passaport pel preolímpic d’Utrecht, després de vèncer a Irlanda en el partit decisiu. Cal destacar que en el conjunt nacional van participar diverses jugadores d’equips del Baix Llobregat: Anna Sobrino, Jéssica Iborra i Carla Segura (CB Viladecans) i Roser Jonás (CBS Sant Boi). La competició es va celebrar del 30 de juny al 6 de juliol a Ostrava (República Txeca).

esp tur 1

L’equip dirigit per Orel Morales, va derrotar Àustria, Ucraïna, Israel i Turquia en la primera fase de grups, passant com a segona de grup, després de perdre davant Itàlia. Així en la segona fase es van enfrontar a República Txeca, Irlanda i Gran Bretanya, on la victòria 13-6 davant Irlanda, va definir el pas a la següent fase i assegurar-se estar entre les sis primeres classificades d’aquest Campionat d’Europa i aconseguir el bitllet al preolímpic.

Redacció / Fotos: RFEBS